Particulieren

Soms lukt het niet goed om alles zelf te doen en u kunt of wilt geen beroep op uw eigen netwerk doen. Toch heeft u behoefte aan gezelschap en aandacht of praktische begeleiding. James Nabij zorgt dat u de regie over uw leven houdt en zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Onze cliënten vertellen:

Mevrouw Kaptein (63):

“Een halfjaar geleden verhuisde ik na het overlijden van mijn man van Drachten naar Kampen. Mijn zus woont hier en zij is mijn enige naaste familielid. Ik vind het gezellig om af en toe een kopje koffie te drinken in de stad of op een andere manier erop uit te gaan en wil niet iedere keer een beroep op mijn zus doen. Die heeft tenslotte ook een eigen leven. Ik besloot gebruik te maken van de diensten van James Nabij en werd voorgesteld aan Janneke, een van de medewerkers. Er was direct een klik. Inmiddels houdt Janneke me een paar uurtjes in de week gezelschap en ondernemen we leuke dingen. Ik kan zelfs een beroep op haar doen wanneer ik naar de kapper moet. Ze brengt me en haalt me een uurtje later weer op!”

Manfred (73):
“Hoewel ik, gezien mijn leeftijd, nog best actief ben is koken niet echt mijn ding. Eerlijk gezegd vind ik het ook niet gezellig om in mijn eentje een maaltijd te bereiden en te nuttigen. Ik werd geattendeerd op de mogelijkheid om met een medewerker van James Nabij samen te koken én te eten. Hier maak ik een aantal keren in de week gebruik van en het bevalt me ontzettend goed. Ik eet lekker, gezond én heb prettig gezelschap. ”

Meer weten?

Wilt u weten wat James Nabij voor u, uw gezin of uw familielid kan betekenen?
Wilt u een beroep doen op de faciliteiten van James Nabij?