Ons team

Het team van James Nabij bestaat uit 15 enthousiaste professionele medewerkers met ruime ervaring. Zij staan garant voor aandacht op maat.

De kracht van onze betrokken professionals:

André (57):
“Ik werd via James Nabij gekoppeld aan Marianne(63) die het, na het overlijden van haar man, moeilijk vond om haar leven weer op de rit te krijgen. Vooral boodschappen doen en koken vindt ze lastig, dus daar help ik haar een handje bij. Twee keer per week bedenken we een menu en doen we de boodschappen. Daarna bereiden we de maaltijd die we ’s avonds samen opeten. Gezond, lekker én gezellig dus!”

Liesbeth (38):
“Een half jaar geleden werd ik via James Nabij benaderd met de vraag of ik mevrouw Lodewijk uit Emmeloord af en toe wilde begeleiden wanneer zij haar specialist in Amsterdam bezocht. Haar dochter woont vlakbij, maar zij is niet altijd in de gelegenheid om met haar moeder mee te gaan. Het gesprek met de specialist bereid ik goed voor. Mevrouw Lodewijk heeft meerdere vragen en deze nemen wij voor ieder bezoek goed door zodat zij deze tijdens het gesprek paraat heeft. Een bezoek aan het ziekenhuis is best spannend. Een goede voorbereiding geeft haar wat rust. Op de afgesproken datum haal ik mevrouw op, breng haar naar het ziekenhuis en ga mee de spreekkamer in. Na het bezoek maak ik een kort verslagje dat zowel mevrouw Lodewijk als haar dochter nog eens rustig na kunnen lezen.”

MEER WETEN?

Wilt u weten wat James Nabij voor u, uw gezin of uw familielid kan betekenen?
Wilt u een beroep doen op de faciliteiten van James Nabij?